Onze renners razen als een wervelwind doorheen het prille koersjaar. Een bloemlezing:

Wedstrijd club in Hamme-Sint-Anna 20 juni: Bij de U17 was het aantal deelnemers helaas beperkt, maar onze clubrenners gaven de wedstrijd kleur. Milan van den Haute demonstreerde zijn tijdrijderscapaciteiten en daarachter sprintten Edgard Clemminck (2e), Nicolas Aernouts (3e), Arne Mettepenningen (4e) en Zias Michiels naar een volledige club-top 5!
Bij de U19 koos Yorick Slaets het juiste moment om te ontsnappen. In de sprint maakte hij het vakkundig af. #RideforJarne. Ook Yoran Van Gucht sprintte nog naar een top-5 en maar liefst 5 renners plaatsten zich in de top-13.
Ook bij de U15 zorgden de kersverse provinciale kampioenen Thibaut Van Damme en Auke De Buysser (ook 4e tussen de jongens!) voor een nieuwe zege. Ploegmaat Lowie Baeck kwam ten val en hield er helaas een hersenschudding en kwetsuren aan over, veel beterschap Lowie! Ook Storm Van den Eynde (U14), Tygho De Backer en Fons Laureys (U15) sleepten nog een knappe 5e plaats uit de brand in hun reeks.

Ook in andere wedstrijden sprokkelden we nog een aantal knappe ereplaatsen: bij de U17 sprintte Steffen De Schuyteneer 2x naar een 2e plaats en bij de U19 toonde Joppe Heremans zijn klimmersbenen in Romsée met een 3e plaats.
Tot slot zorgden ook onze miniemen weer voor een pak grinta en mooie resultaten.

Belgisch kampioen U17 Steffen De Schuyteneer was in het laatste juniweekend 2x de beste, 1x in een massasprint en 1x afgescheiden. Sterk! Op zondag werd ook Milan Van den Haute knap 3e na Steffen en zijn medevluchter. Bij de U19 knoopte Yoran Van Gucht na een lange blessure terug aan met winst, ongetwijfeld een deugddoende zege.
Bij de U15 was Lenn Huych dicht bij de zege (2e), Auke De Buysser blijft zich manifesteren tussen de jongens met een 4e plaats (en uiteraard 1e meisje). Thibaut Van Damme sprintte naar een nieuwe podiumplaats (3e). Ook Ian Kimpe en Giel De Nul behaalden een top 5 plaats. En uiteraard waren er ook weer een pak U12 renners op de baan, zij leefden zich uit in de technische proeven en wedstrijdjes. Proficiat allen!