Het werd een weekend om in te lijsten voor onze clubrenners. Op het Belgisch kampioenschap ploegentijdrit werd onze nieuwelingenploeg heel knap 4e. Een prachtige beloning voor de 6 renners (van wie 5 eerstejaars) Wannes De Beer, Thomas Vercauteren, Sybren Van Houte, Arjan Poleij, Brank Huys en Pepijn Hillemans. Dank ook aan de begeleiders en trainer Michel Geerinck voor het voorbereidingstraject! De junioren vielen net buiten de top 20.

Maar ook individueel waren onze renners heel trefzeker. Nieuweling Arjan Poleij sprintte in een vlucht met 2 naar zijn 3e zege in thuisdorp Kruiningen. Tristan Van Hassel bewees daar ook dat de beste benen op komst zijn met een 5e plaats. Ook junior Tim Bierkens kon er solo zegevieren, goed voor zege nr 2. En tot slot was er Gerben Van Houte die na zijn elleboogblessure al direct solo naar de zege reed in Jesseren. Van een comeback gesproken! Bij de junioren werd Jari Clauwaert ook nog 5e.

Bij de aspiranten tonen onze 14-jarigen dat ze stilaan klaar raken voor de overstap naar de nieuwelingen, met volgende collectieve prestaties: Jado Bleyenberg werd mooi 3e te Heist-op-den-Berg, Manu Van Hoof finishte er 7e. In Zulte werd Iljo Blansaer 4e en Thibeau Colman reed er naar een knappe 6e stek. Tot slot werd Natan Cornelis 7e en werd Fleur De Veirman 2e in Rekkem.

Een weekendje dus om in te lijsten, het belooft een leuke zomer te worden, proficiat iedereen!