Onze renners lieten zich weer van hun beste kant zien dit weekend. Topafspraak bij de nieuwelingen was het Belgisch kampioenschap. Thomas Vercauteren reed mee voorop in de kopgroep die de eerste koershelft sierde, Sybren Van Houte en Branko Huys leverden mooi ploegwerk. In het slot kon Branko Huys zich met 2 anderen afzonderen en zo een prachtige 2e plaats behalen! Na een 2e plaats in het Vlaams kampioenschap, een 4e in het BK ploegentijdrit en een 6e op het individueel BK tijdrijden ontpopt Branko zich tot een specialist in kampioenschappen. Een dikke proficiat aan  Branko en de ploeg.

Nog bij de nieuwelingen waren Arjan Poleij (mooi 2e) en Tristan Van Hassel (3e) ook heel dicht bij de zege, die er zeker nog zit aan te komen. Bij de junioren kon ook Tim Bierkens het podium halen (3e) in een sterk bezette koers. De Beker van België wedstrijd te Linter kon jammer genoeg niet doorgaan door de overstromingen aldaar.

De aspiranten zorgden ook voor enkele podiummomenten met Sophie Tierolf (2e), Quinten Dalving (3e) en Fleur De Veirman (3e).