De nieuwe schoolstart heeft de motivatie van onze renners zeker niet aangetast. Het werd een weekend vol mooie resultaten en enkele overwinningen.

Bij de aspiranten kon Quinten Dalving een 7e zege behalen, dit na een solo deze keer. Ook Fleur De Veirman mocht zegevieren in Stekene.

Nog in Stekene werd Nick Van Royen knap 5e bij de 12-jarigen. Ook bij de 13- en 14-jarigen konden we nog enkele top 10 plaatsen noteren. Ook een pluim voor onze miniemen in Stekene, ze deden onze clubkleuren veel eer aan!

Bij de nieuwelingen scoorden we collectief sterk in Wichelen met een 3e (Branko Huys), 4e (Tristan Van Hassel) en 8e (Arjan Poleij) plaats. Daags nadien werd Arjan ook nog sterk 2e in Nederland. In Oostende fietste Thomas Vercauteren naar een top 5.

Sybren Van Houte en Wannes De Beer deden internationale ervaring op met het ITD Team in Frankrijk. Sybren deed het heel goed met een ereplaats in het jongerenklassement en een 45e plaats in het algemene klassement. Ook Wannes deed zijn best en weet nu hoe het er internationaal aan toegaat. Tussen de 150 deelnemers en 12 nationaliteiten deden ook de andere ITD renners het heel goed met oa een 8e en 17e plaats in het eindklassement. Straffe resultaten.

Bij de junioren kon Jari Clauwaert een verdiende 3e zege in de wacht slepen, dat door de snelle mannen in een kopgroep te verrassen net voor de sprint. Op zondag behaalde Tim Bierkens nog een mooie 5e plaats.

Bij de meisjes-jeugd komt Lotte Rotman na een lange herstelperiode weer volop dreef. In Naast kon ze haar 4e seizoenszege behalen, net op tijd in vorm voor het EK dus. Op zaterdag werd Marjon Claus ook al knap 2e.

Zowel de nieuwelingen als de junioren zijn dus klaar om komend weekend de clubkleuren te verdedigen tijdens de Beker van België voor U17 te Ophasselt en de interclub in Zemst voor U19.