Elke jongen of meisje van 8 tot 15 jaar kan lid worden van onze club, als recreant of om aan competitie te doen. In het deel ‘Club’ op deze site (bij ‘over deze club’ en ‘visie’) kan je meer lezen over onze aanpak.

Per jaar zijn er 2 instapmomenten voor 8-14 jarigen (in februari en in september) en 1 instapmoment voor 15-18 jarigen (in september).

Om in te stappen, vul je eerst het formulier op onze website in. We nodigen je dan uit op een infosessie rond de clubwerking. 8-14 jarigen kunnen eerst we vrijblijvende trainingen meedoen. Nadien kunnen ze beslissen of ze instappen.

 

Vul je gegevens in hieronder en we contacteren je zo snel mogelijk. Elk jaar organiseren we ook een wielerkamp in Hamme (eind juli-begin augustus) voor 8 tot 14-jarigen, ook daar zijn niet-leden zeker welkom.

Voor renners vanaf 15 jaar hanteren we voor de competitierenners een selectieprocedure, omdat anders de club té groot zou worden om kwaliteitsbegeleiding te garanderen. Wie graag lid zou worden kan ook onderstaande gegevens opsturen, ook hier nemen we dan daarna contact met je op. Recreatieve renners ouder dan 15 jaar kunnen aansluiten bij de recreatieve poot van de club.