Het voorbije weekend was een orgelpunt op een alweer onnavolgbaar jaar!

In de Beker van België U19 was er de slotmanche op een echt Luik-Bastenaken-Luik parcours. Onze renners reden de perfecte koers, wat resulteerde in top-10 noteringen voor Cédric Keppens (2e en bergklassement), Mauro Cuylits (6e) en Steffen De Schuyteneer (9e). Ook Tom Crabbe en Nicolas Aernouts finsishten in de top 20, sterk! Met deze collectief gave prestaties haalden we de eindwinst binnen voor het ploegenklassement, al voor het derde jaar op rij.

En in de individuele eindstand wipte Cedric Keppens alsnog naar winst (ook al voor de derde keer op een rij), voor ploegmaat Tom Crabbe. Met Nolan Huysmans op 5 en Mauro Cuylits op 7 en verder ook Milan Van den Haute (11) en Nicolas Aernouts (13) hebben we maar liefst 6 renners in de top 15.

 

Bij de U17 was er de topcompetitiewedstrijd op een gelijkaardig parcours. Siebe Van Canneyt reed een beresterke koers, beloond met een 2e plaats en de prijs voor de strijdlust. Thibaut Van Damme sprintte naar een top 5 en is op 1 manche van het einde al zeker van winst in de topcompetitie. Ook hier zegevieren we dan voor het derde jaar op rij. Alle renners die betrokken waren in de crash onderweg, wensen we veel beterschap!