It’s Aviator time! Vandaag zijn onze U19 renners opnieuw Belgisch kampioen ploegentijdrijden geworden! Ons U17 team werd heel knap 3e! 
 
Ons U19 team is nu al sinds 2018 ongeslagen op het BK ploegentijdrijden! Ondanks de materiaalpech van Yoran Van Gucht in het begin en de lekke band Van Luca DHollander op het einde stoomde het resterende viertal met Jelle Van Genechten, Senne Willems, Joppe Sterck en Cédric Van Raemdonck door naar de titel, met meer dan 30 sec voorsprong op de nr 2 en meer dan 1 minuut op nr 3. Een fantastische prestatie!
Bij de U17 strandden onze jongens op 14 sec van de titel, wel goed voor een knappe bronzen medaille op 30 teams! Milan Van den Haute, Steffen De Schuyteneer, Nolan Huysmans, Arne De Maere, Edgard Clemminck en Jaan Sterck mogen terugblikken op een sterke rit, proficiat!
Speciale vermelding hierbij voor onze U17 en U19 crews, die maandenlang bezig zijn geweest met de voorbereiding op dit BK. Ook aan hen een dikke proficiat! 
En tot slot ook een dikke dankuwel aan al sponsors en in het bijzonder onze materiaalsponsors Specialized, FastR wheels en Bioracer om ons van het beste materiaal te voorzien en 360-Sports voor de know-how en metingen rond (ploegen)tijdrijden!