Ook op de nationale feestdag pakten onze renners uit met grootse resultaten. Op het Vlaams kampioenschap U15 behaalde Auke De Buysser een klinkende overwinning bij de meisjes. Bij de jongens behaalde Thibaut Van Damme een knappe zilveren medaille. Ook Lenn Huych (8e U15) en Senne De Loose (9e U13) behaalden een mooie top 10.

In de beker van België U19 kwam ons team heel sterk voor de dag: Senne Willems behaalde de zege en ook Joppe Heremans reed top 10 (9e). Meteen ook goed voor winst in het dagklassement.

In de beker van België staat onze club aan de leiding na 2 gewonnen proeven (na ook het BK ploegentijdrijden van 2 weken terug). Senne Willems draagt ook de gele trui van het individueel klassement U19. Ook bij de U17 staan we aan de leiding in de beker van België na een sterk BK ploegentijdrijden en winst vorige week in Frasnes.

Naast al deze exploten won ook Steffen De Schuyteneer weer bij de U17 in Ninove (7e zege!). Nolan Huysmans werd knap 2e in een andere U17 wedstrijd. Daarnaast waren we ook blij verrast met een eerste overwinning voor U15 renner Seppe De Waele. Seppe begon vorige zomer met competitiewielrennen en ondanks een ernstige knieblessure deze winter, heeft hij al een enorme progressie gemaakt. Gisteren volgde een mooie beloning voor al dat harde werk. Proficiat iedereen, onze clubrenners zitten duidelijk in een positieve flow!

Ook komend weekend staat weer heel wat op het programma, met oa 2 rittenwedstrijden voor U19 (1 in België en 1 in de Oostenrijkse bergen) en het BK weg voor U17. En volgende week organiseert de club het jaarlijkse zomerwielerkamp, waar een 50-tal jonge U12 en U15 renners weer zal ondergedompeld worden in het wegwielrennen, crossen, BMXen en pisterijden.