Na 2 jaar gedwongen pauze wegens corona, konden we onze club terug publiek voorstellen. Aangezien onze club zijn 25e bestaansjaar ingaat en ook de jeugdwerking 15 kaarsjes mag uitblazen, organiseerden we een groot event in de festivalhal te Berlare met meer dan 600 aanwezigen. Op deze website www.rudycocyclingteam.com kan je alle info rond onze club terugvinden: renners, medewerkers, sponsors, programma’s, visie…  Ook de slides van de ploegvoorstelling vind je er terug. 

Op sportief vlak was 2022 een heel uitzonderlijk succesvol jaar, en in de winterperiode breidden onze renners daar een exceptioneel verlengstuk aan op de piste en in het veld.

Onze club staat klaar om onze renners en rensters optimaal te begeleiden in hun ontwikkeling, met focus op kwaliteit. Deze kwaliteit wordt ook extern erkend. Als enige jeugdclub in België behaalden we de 6 kwaliteitslabels van Sport Vlaanderen en Cycling Vlaanderen. Als club zijn we hier fier op en kijken we alvast uit naar de start van het nieuwe wegseizoen, stages, trainingen en opleidingen. We wensen u alvast veel wielerplezier toe!