Op het Belgisch kampioenschap U17 lieten onze renners en rensters zich weer van hun beste kant zien. Bij de meisjes U17 1ejaars sprintte Laura Fivé naar de overwinning bij de 1ejaars, Marthe Eliano werd knap 4e. Bij de 1ejaars jongens viel Dylan Van den Berghe net naast het podium (4e), Giel De Nul werd ook knap 6e. Verder reden maar liefst nog 3 clubrenners in de top 20 met Sean De Vries (10e), Tille Vergalle (12e) en Ian Kimpe (17e). Ook bij de 2ejaars was een knappe 4e plaats ons deel, met Fons Laureys die de hele wedstrijd in de aanval reed. Ook Siebe De Naeyer (9e) en Siebe Van Canneyt (13e) reden zich naar een mooie ereplaats.

Auke De Buysser en Thibaut Van Damme konden er jammer genoeg niet bijzijn. Zij reden zich deze week in de kijker op de Europese Jeugdolympische Spelen. Zo werd Auke knap 8e in de wegrit en strandde Thibaut op enkele tienden van een seconde van het podium op de tijdrit (4e). Voor beiden alvast een knap Olympisch diploma (top 8) en ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.

Bij de U19 stond de interclub te Kampenhout op het programma. Na knap voorbereid werk van Arne De Maere en Edgard Clemminck kon Tom Crabbe zijn eerste zege behalen, hij won heel overtuigend de sprint van een ruime kopgroep. Als club eindigden we mooi 4e.